Stoiximan Super League

Τεννές: «Αφήσαμε υποσχέσεις για τη συνέχεια, χρειαζόμαστε μεταγραφές»

.Το ότι η Λαμία έχασε την ευκαιρία να πάρει έναν ιστορικό βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό επεσήμανε ο Μπάμπης Τεννές, που υποστήριξε επίσης πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση.

Υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος άφησε η Λαμία κόντρα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων υποστήριξε πως το καλύτερο… παράσημο για την ομάδα του ήταν ότι οι Πειραιώτες έφτασαν να κάνουν καθυστερήσεις για να κρατήσουν τη νίκη, ενώ ανέφερε ξανά (μετά τις δηλώσεις του στη NOVA στο τέλος του ματς) πως η Λαμία έχασε την ευκαιρία να πάρει έναν ιστορικό βαθμό.

Τέλος, υποστήριξε πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Αλεξάντερ Ντακόλ για τον οποίο υπάρχει φημολογία, δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι με Ολυμπιακό:
«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας μας. Μαχητικότατη, πειθαρχημένη και από την στιγμή που φτάνει στο σημείο να κάνει καθυστέρηση ο πρωταθλητής Ελλάδας απέναντί μας είναι το καλύτερο εύσημο που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Είχαμε φάσεις και νομίζω ότι σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Μπορούσαμε την ισοπαλία που θα ήταν χρυσή σελίδα στην ιστορία μας απέναντι στον κορυφαίο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια πως κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο αλλά δεν πήραμε κάτι. Δώσαμε όμως υποσχέσεις για την συνέχεια. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και να πω ότι εάν είχαμε το ματς αυτό στο γήπεδό μας θα βάζαμε ακόμα πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό».

Τις μεταγραφές: «Νομίζω ότι χρειαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε. Ψάχνουμε συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις».

Τα περιθώρια βελτίωσης: «Το όνομα του αντιπάλου είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Παίζαμε με την ομάδα που έκανε πρόκριση με 2 νίκες με Ριέκα. Από μόνο του ήταν έξτρα κίνητρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την σημερινή εμφάνιση. Εάν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πιο καλά».

Τις φάσεις των πέναλτι: «Δεν έχω καμία εικόνα ή άποψη ούτε για το πέναλτι που ζητήσαμε εμείς και ούτε για το πέναλτι του Ολυμπιακού».

Τον Ντακόλ και εάν απασχολεί: «Όχι δεν είναι προτεραιότητά μας. Έχουμε άλλους για φορ. Έχουμε κάνει μία συζήτηση μαζί του αλλά δεν είναι προτεραιότητά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x