Stoiximan Super League

Τεννές: «Άσχημο απόγευμα, άσχημο αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος από την παρουσία της Λαμίας στο ματς με την ΑΕΛ εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στα ατομικά λάθη που έκανε η ομάδα του.

Η Λαμία είχε κακή παρουσία στο ματς με την ΑΕΛ και γνώρισε την ήττα με 2-0 και ο Μπάμπης Τεννές εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου. «Άσχημο απόγευμα για μας και άσχημο αποτέλεσμα», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Άσχημο απόγευμα για μας και άσχημο αποτέλεσμα. Μας το φύλαγε στο τέλος του πρώτου γύρου και λίγο πριν από τις γιορτές. Δύο λάθη δικά μας έφεραν την αντίπαλη ομάδα να προηγείται με 2-0 και μετά όσο και αν προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι.

Έτσι κάναμε μια ήττα που μας στενοχωρεί πάρα πολύ αλλά που δεν νομίζω ότι μας βγάζει από το στόχο μας που είναι ο ίδιος, δηλαδή η σωτηρία της ομάδος. Συγχαρητήρια στη Λάρισα για τη νίκη της
».

Για την απουσία σημαντικών ποδοσφαιριστών: «Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας επειδή λείπουν και κάποιοι παίκτες, δεν είναι αυτή που ήταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x