Super League 2

Τεννές: «Είχαμε ηρεμία και υπομονή και ανεβήκαμε»

Στην ηρεμία και την υπομονή της ομάδας απέδωσε την άνοδο της Καλλονής στην Σουπερλίγκα ο Μπάμπης Τεννές, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην ηρεμία και την υπομονή της ομάδας απέδωσε την άνοδο της Καλλονής στην Σουπερλίγκα ο Μπάμπης Τεννές, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Τεννές στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για τις ομάδες που έχει ανεβάσει κατηγορία: «Αν βάλω και 1-2 ερασιτεχνικές ομάδες, συνολικά έχω ανεβάσει δέκα και πέντε στην μεγάλη κατηγορία. Δύο φορές με την Κέρκυρα, μία με τον Ακράτητο, μία με τον Παναιτωλικό και μία τώρα με την Καλλονή. Μυστικά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν και ειδικά στην Football League. Απλά πρέπει να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Τα προβλήματα σε αυτές τις ομάδες είναι πολλά. Αν μια διοίκηση είναι τυπική και έχει υπομονή και ηρεμία τότε μπορεί να ανέβει».

Για το τι γίνεται και στην Σουπερλίγκα δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά: «Στην Σουπερλίγκα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Εκεί τα πράγματα πολλές φορές χαλάνε γιατί οι στόχοι είναι συνήθως πολύ μεγαλύτεροι που μπορεί να έχει μία ομάδα που ανεβαίνει από την Football League. Μερικές φορές είναι και τελείως μακριά από την πραγματικότητα. Μπορεί και εγώ να μην έχω την υπομονή αλλά πρέπει να πούμε πως πάντα φταίει ο προπονητής».

Για το τι έφταιξε που έφυγε από τον Παναιτωλικό: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε ένα ματς αυτό το ματς με την Δόξα Δράμας που είχαμε 27 τελικές και δοκάρια και τελικά χάσαμε. Τότε κατάλαβα πως έπρεπε να αλλάξουν ορισμένα πράγματα και ήρθαμε σε συμφωνία με τον πρόεδρο να σταματήσουμε την συνεργασία μας. Βέβαια, τα πράγματα πήγαν χειρότερα αλλά κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει την επόμενη ημέρα».

Για το τι περιλαμβάνει για εκείνον η επόμενη μέρα: «Τώρα έχουμε ξεκούραση γιατί με την Καλλονή είχαμε πολλά παιχνίδια και απίστευτη ταλαιπωρία με τα ταξίδια. Όταν ανέλαβα την Καλλονή ήταν στην 13η θέση και στο πρώτο ματς ήταν λες και πήγαινα στο θέατρο ή να δούμε ένα παιχνίδι τένις. Τότε βάλαμε στόχο με τον πρόεδρο να μπούμε στα πλέι οφ και μετά να καταφέρουμε να γεμίσουμε μια φορά το γήπεδο. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι έγινε στο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική. Δεν το έχω ξαναζήσει».

Για το αν οι ομάδες που ανέβηκαν στην Σουπερλίγκα, ανέβηκαν δίκαια: «Νομίζω θα ήταν άδικο να λέγαμε για όποια ομάδα ανέβηκε πως δεν ανέβηκε δίκαια. Τώρα αν κάποια ομάδα που βρίσκεται από κάτω είχε καλύτερο υλικό ή έπαιξε καλύτερα δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί σε αυτά τα πράγματα παίζει μεγάλο ρόλο και η τύχη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x