Stoiximan Super League

Τεννές: «Ιστορική ημέρα για εμάς»

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της Λαμίας κόντρα στον Αστέρα εξέφρασε ο Μπάμπης Τεννές. «Κανένας δεν έχει σωθεί με τέσσερις βαθμούς», επεσήμανε, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους.

Απόλυτα ικανοποιημένος (και πώς να μην είναι) έμεινε ο Μπάμπης Τεννές από την εικόνα που παρουσίασε η Λαμία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο νίκησε με 3-1.

«Είναι μια ιστορική μέρα για την ομάδα της Λαμίας. Για πρώτη φορά στη Super League Σουρωτή κάνει την πρώτη της νίκη κάνει διπλό εκτός έδρας και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που είναι δέκα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία με μεγάλες πορείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη», είπε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αυτό το διπλό είχε δόση τύχης αλλά από την άλλη ήμασταν αρκετά πειθαρχημένοι με παιδιά που έδιναν και τη ψυχή τους στο να φύγουν με κάτι καλό από εδώ. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα και για τη βαθμολογία, αλλά κυρίως για την ψυχολογία μας. Έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά. Τρία παιχνίδια, τρεις πολύ καλές εμφανίσεις. Κανένας δεν έχει σωθεί με τέσσερις βαθμούς. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική που θα είναι δύσκολος αντίπαλος με οποιονδήποτε και αν παίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x