Stoiximan Super League

Τεννές: «Οι εντός έδρας βαθμοί θα μας δώσουν την παραμονή»

Αισιόδοξος ότι εφόσον η ομάδα του εκμεταλλευτεί τον παράγοντα «έδρα», τότε μπορεί να πετύχει το στόχο της ανόδου παρουσιάστηκε ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη για την ομάδα μας, η σπουδαιότερη από αυτές που έχουμε κάνει γιατί έγινε με έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Υπάρχουν έξι πόντοι που διεκδικείς σε αυτά τα παιχνίδια και είναι σημαντικό να κερδίζεις τουλάχιστον στην έδρα σου.

Τη μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο την είχε ο Πλατανιάς με το δοκάρι και τη χαμένη ευκαιρία, αλλά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα. Θεωρώ ότι είναι δίκαιη η νίκη, τα παιδιά έκαναν για άλλη μια φορά πολύ καλή προσπάθεια, ο κόσμος μας βοήθησε όπως πάντα και νομίζω ότι το μυστικό για την παραμονή στην κατηγορία θα είναι η έδρα μας.

Γι' αυτό ο κόσμος θα πρέπει να συνεχίσει να μας υποστηρίζει με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και μεγαλύτερη προσέλευση για να πετύχουμε τον στόχο».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες στη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά που είτε έχω είτε δεν έχω χρησιμοποιήσει. Ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού και πώς θέλουμε να παίξουμε γίνονται και οι επιλογές. Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται παιδιά από τον πάγκο και να βοηθάνε, γιατί έτσι βγαίνει και μάγκας ο προπονητής ότι έκανε σωστές αλλαγές (σ.σ. γελώντας) και μακάρι να συνεχίσει αυτή η επιτυχία και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Έχω 26-27 παιδιά και μπορεί να φαίνεται ότι χρησιμοποιούνται 12 με 14 παίκτες, αλλά η διάθεση που δείχνουν και τα άλλα παιδιά είναι εξαιρετική».

Για την κατάσταση του Βάντερσον: «Του έκαναν μια ένεση στη μέση οι γιατροί, είναι καλό σκαρί, του αρέσουν και λίγο τα πεσίματα (σ.σ. γελώντας), οπότε δεν νομίζω να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα».

Για το αν αρκούν οι εντός έδρας νίκες για την παραμονή: «Με νίκες θα είναι υπεραρκετοί οι βαθμοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x