Stoiximan Super League

Τεννές: «Θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον πρόεδρο»

Νίκη για να την αφιερώσουν στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊώανου, που ήταν άρρωστος, ήθελαν στη Λαμία κόντρα στον Παναιτωλικό, όπως τόνισε ο Μπάμπης Τεννές.

Ο τεχνικός των Φθιωτών τόνισε πως έφτασα σε μία σημαντική «ανατροπή» και πως είναι περήφανος για την προσπάθεια. Θεωρεί πως το δεύτερο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά σε αυτούς και πως, αν ήταν πιο προσεκτικοί, θα είχαν καλύτερες προϋποθέσεις για να νικήσουν. «Αποθέωσε» τον κόσμο για τη στήριξη και πως περιμένει τι θα γίνει με τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά: «Θέλαμε τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και είχαμε υποσχεθεί ότι θα την αφιερώναμε στον πρόεδρο για εν πρόβλημα υγείας που είχε. Τα ίδια είπαμε και στο ημίχρονο και νομίζω, κάνοντας αυτή την μεγάλη ‘ανατροπή’, τουλάχιστον δεν τον στεναχωρήσαμε. Μεγάλη ‘ανατροπή’ απέναντι σε πολύ καλή ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ ψυχή, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαμε να ‘γυρίσουμε’ τέτοιο ματς. Το καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό. Όλο το δεύτερο μέρος μας ανήκει και, αν είχαμε πιο καθαρές επιλογές, θα το είχαμε ‘γυρίσει’ νωρίτερα. Πιαστήκαμε ‘κορόιδα’ στο πρώτο μέρος και βρεθήκαμε πίσω. Αλλά στο τέλος, έτσι όπως έγινε, φύγαμε ικανοποιημένοι και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του κόσμου που, άλλη μια φορά, μας πίστεψε και μας βοήθησε.

Τελείωσε ένα ματς. Η έδρα μας παραμένει ‘αλώβητη’, αλλά με πολλά προβλήματα για εμάς με αποβολές και κάρτες. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα, θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχουν κάποια παιδιά σημαντικά στην ομάδα. Ο Ανέστης είναι ένας από αυτούς. Φάγαμε δύο γκολ και ενώ είχαμε εμείς την μπάλα, δεν είχαμε τις επιστροφές που θα έπρεπε. Καταφέραμε να το ‘γυρίσουμε’.

Έχουμε δύο ματς ακόμη. Θα κοιτάξουμε να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε, αλλά πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Αυτό 'φωνάζει'. Θα εξαρτηθεί από το τι θα βρούμε. Δεν είναι και πιο καλή εποχή ο Γενάρης να κάνεις μεταγραφές. Να προσπαθήσουμε Βραζιλία ή Αργεντινή να φέρουμε παίκτες δε θα προλάβουν να ενσωματωθούν. Να δούμε πως θα τελειώσουμε βαθμολογικά τον πρώτο γύρο και, από εκεί και πέρα, οι επιλογές μας θα είναι ανάλογες.

Θέλουμε παιδιά που να μπορούν από την επόμενη μέρα να μπουν στην 11άδα. Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει παίξει. Για μια νεοφώτιστη ομάδα. που παίζει για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική, το να παραμείνει αήττητη έξι αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αν κάνουμε όλα τα ματς ισοπαλίες από εδώ και πέρα, έχουμε σωθεί.

Η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια να παίξει σε δύο ταμπλό. Καλύτερα στο Κύπελλο να συνεχίσουμε με εμπορικό ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x