Champions League

Τερ Στέγκεν: «Είδωλο ο Μπουφόν»

Το εγκώμιο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν έπλεξε ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, χαρακτηρίζοντας τον ως «ένα είδωλο για τον ποδοσφαιρικό κόσμο», ενώ τον προέτρεψε να συνεχίσει να αγωνίζεται ακόμα.

Δηλώσεις για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν κλήθηκε να κάνει ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, ενόψει του αγώνα Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους για την 1η αγωνιστική του Champions League, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να αποδίδει σεβασμό στον Ιταλό αντίπαλο του, ο οποίος συνεχίζει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

«Είναι ένα είδωλο για όλους στο χώρο του ποδοσφαίρου» είπε αρχικά ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα για να συμπληρώσει:

«Οι περισσότεροι παίκτες έχουν ήδη σταματήσει την καριέρα τους όταν φτάνουν στην ηλικία του (40 ετών), αλλά εκείνος είναι ακόμα στην κορυφή. Τον σέβομαι απεριόριστα και ελπίζω να συνεχίσει να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμα».

Όσον αφορά το παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» με τη «μεγάλη κυρία» και αν αυτό μπορεί να αποτελέσει μια «εκδίκηση» για τον περσινό αποκλεισμό της ομάδας του, ο Τερ Στέγκεν ήταν ξεκάθαρος.

«Δεν ψάχνουμε για βεντέτες ή εκδίκηση, η περσινή χρονιά τελείωσε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παρόν και θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και να μην κοιτάμε πίσω» είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τερματοφύλακας.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x