Ιταλία

Τεράστια νίκη με Σαλάχ!

Ο Σαλάχ σκόραρε δύο φορές και οδήγησε την Φιορεντίνα σε μια τεράστια νίκη 2-1 επί της Γιουβέντους στο Τορίνο στο πρώτο -μεταξύ τους- ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ένας Σαλάχ από άλλον πλανήτη οδήγησε την Φιορεντίνα στη νίκη 2-1 επί της Γιουβέντους στο Τορίνο, δίνοντάς της ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Αιγύπτιος άσος, ήταν για άλλη μια αναμέτρηση της ομάδας της Φλωρεντίας εξαιρετικός. Σκόραρε δύο φόρες, την πρώτη –μάλιστα- με εκπληκτικό τρόπο και έτσι πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη!

Αρχικά στο ματς η Γιουβέντους είχε τις ευκαιρίες. Ο Βιντάλ δύο φορές δεν βρήκε στόχο στις πρώτες επιθετικές ενέργειες της «Μεγάλης Κυρίας».

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως στο 11ο λεπτό. Ο Σαλάχ μια εξαιρετική ενέργεια βρέθηκε σε καλό σημείο για να σουτάρει .Το έκανε και άνοιξε το σκορ για την Φιορεντίνα.



Η Γιουβέντους κατάφερε να απαντήσει γρήγορα! Στο 23ο λεπτό ο Πέπε έκανε την σέντρα και ο Γιορέντε με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1.



Στο 36ο λεπτό ο Αλέγκρι πέρασε στο ματς τον Τέβες στη θέση του Κομάν ο οποίος τραυματίστηκε.

Η Φιορεντίνα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 49ο λεπτό να πετύχει το δεύτερο της τέρμα, αλλά ο Ριτσαρντς δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Στοράρι.

Αυτό το έκανε όμως ο Σαλάχ στο 56ο λεπτό. Ο Αιγύπτος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αμυντικού και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του .



Στο 62ο λεπτό η Γιουβέντους είχε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει με το σουτ του Τέβες! Ο Νέτο όμως με μεγάλη δυσκολία έδιωξε την μπάλα.

Η Φιορεντίνα διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος με τον Σαλάχ να σκοράρει για τέταρτο παιχνίδι στη σειρά!

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Κάσερες, Πεπε (73’ Περέιρα), Βιντάλ, Παντοϊν, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Κομάν (37’ Τέβες), Γιορέντε (59’ Μοράτα)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ρίτσαρντς, Ροντρίγκες, Μπασάντα, Αλόνσο, Χοακίν, Φερνάντες, Μπαντέλι (78’ Ακουιλάνι), Κούρτιτς, Σαλάχ (74’ Ντιαμάντι), Γκόμες (63’ Ίλιτσιτς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x