Stoiximan Super League

Τεράστιο πριμ στον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League

Με μπόνους-μαμούθ θα πριμοδοτηθεί η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, όπως ενημέρωσε πρόσφατα η διοίκηση τους αρχηγούς.

Νο1 στόχος του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν είναι η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Η διοίκηση έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, παίρνοντας του ποδοσφαιριστές που είχε εισηγηθεί ο Μπέσνικ Χάσι.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, θέλοντας να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες, υποσχέθηκαν τεράστιο πριμ για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε συνάντηση που έγινε πρόσφατα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου ανάμεσα στον Γιάννη Βρέντζο και τους αρχηγούς (Μποτία, Φορτούνη, Ελαμπντελαουί και Ρομαό) ενημέρωσε πως θα μοιραστούν μπόνους 2,5 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα ποσό που δεν έχει σχέση με τα πριμ που έχουν οι ποδοσφαιριστές στα συμβόλαιά τους, αλλά για ένα «δώρο» της διοίκησης για την επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχους.

Η είδηση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των παικτών που θα παίξουν με ακόμη ένα (μεγάλο) κίνητρο κόντρα στην Παρτίζαν και στον αντίπαλο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x