Γερμανία

«Τερατώδης» προσφορά της Μπάγερν σε Σάντσες!

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο οι Βαυαροί έχουν ετοιμάσει μία υψηλότατη πρόταση προκειμένου να δελεάσουν τον επιθετικό της Άρσεναλ.

Να τρελάνει όχι μόνο τους οπαδούς της αλλά και τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους θα προσπαθήσει η Μπάγερν Μονάχου! Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Kicker» οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ως μεταγραφική προτεραιότητα να φέρουν στο Μόναχο τον Αλέξις Σάντσες και για να τον «συγκινήσουν» του προσφέρουν συμβόλαιο που φαντάζει.. «Τρελό»!

Το γερμανικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει άλματα προόδου και μάλιστα τεράστια! Τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και επίπεδο εθνικής ομάδας. Αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες. Τώρα όμως υπάρχει η ανάγκη για ένα έξτρα βήμα. Τουλάχιστον όσον αφορά τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν αποκλειστεί τρεις φορές στα ημιτελικά του Champions League και μία στα προημιτελικά. Χωρίς ίχνος δράματος, η αλήθεια ωστόσο είναι πως επιθυμία του κλαμπ είναι να κατακτηθεί η κορυφή της Ευρώπης μιας και στις εγχώριες διοργανώσεις είναι το απόλυτο αφεντικό με εξαίρεση το φετινό κύπελλο.

Συνεπώς χρειάζεται να ανέβει το επίπεδο. Πως θα γίνει αυτό; Μα με «εκκωφαντικές» μεταγραφές! Με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ακόμα και αν έχουμε να κάνουμε με μία εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη. Ένας εξ αυτών είναι και ο επιθετικός της Άρσεναλ Αλέξις Σάντσες, τον οποίο, όπως αναφέρει το έγκυρο «Kicker», ο σύλλογος του Μονάχου δελεάζει προσφέροντάς του ετήσιες απολαβές 25 (!) εκατομμύρια ευρώ!

Η κατάσταση

Το δεδομένο είναι πως έχουμε να κάνουμε με μία εξωπραγματική προσφορά. Καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν αυτή τη στιγμή είναι ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κάθε χρόνο κατά 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αλέξις Σάντσες είναι ένας παίκτης που οι Βαυαροί τον έχουν ανάγκη. Τα χρόνια για τους πολύτιμους Ρόμπεν και Ριμπερί περνούν και ο Χιλιανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και να αποτελέσει εναλλακτική του «Λέβα» όποτε χρειαστεί.

Ο προπονητής της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται αυτή τη στιγμή ανένδοτος στην προοπτική να πωληθεί ο Σάντσες από τον σύλλογο του Λονδίνου, δηλώνοντας πως προτιμά ακόμα και να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκάιρι (όταν και λήγει το συμβόλαιό του), παρά να τον στερηθεί την επόμενη σεζόν.

Κάτι τέτοιο όμως ίσως να μην αρέσει στη διοίκηση των «κανονιέρηδων» που θα δουν ένα περιουσιακό τους κομμάτι να χάνεται χωρίς οικονομικό όφελος. Εφόσον μάλιστα ο παίκτης, με την προοπτική να αμείβεται ετησίως με 25 εκατομμύρια ευρώ, αρχίσει από την πλευρά του να πιέζει προκειμένου το κλαμπ της αγγλικής πρωτεύουσας να πει το «ναι», τότε δύσκολα δεν θα μείνει δυσαρεστημένος ο Αλσατός τεχνικός. Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός όμως..

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x