Ισπανία

Τερματοφύλακας Θέλτα: «Στα αποδυτήρια δεν βλέπω όρεξη να εμποδίσουμε τη Ρεάλ από το πρωτάθλημα»

Ο τερματοφύλακας της Θέλτα, Σέρχιο Άλβαρεθ, δήλωσε σε συνέντευξή του πως δεν βλέπει μεγάλη όρεξη στα αποδυτήρια της ομάδας του για νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έλλειψη όρεξης από πλευράς των συμπαικτών του στα αποδυτήρια, ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «El Partidazo de COPE», ο τερματοφύλακας της Θέλτα, Σέρχιο Άλβαρεθ, αναφερόμενος στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ματς στο «Μπαλαϊδος», που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας τον Φλεβάρη, είναι πολύ σημαντικό για τη «βασίλισσα» που σε περίπτωση ήττας και αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει τα εναπομείναντα παιχνίδια, χάνει το πρωτάθλημα.

«Στα αποδυτήρια δεν βλέπω και πολλή όρεξη να ενοχλήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όρεξη να τερματίσουμε τη σεζόν με ωραίο τρόπο», είπε ο Άλβαρεζ, που πάντως δεν βλέπει τους οπαδούς της ομάδας του να προτιμούν την Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια.

«Περπατάω στο δρόμο και κανένας δεν μου λέει ότι πρέπει να κερδίσουμε απόψε τη Ρεάλ, ό,τι και να γίνει. Ο κόσμος θυμάται πιο πολύ τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Γιουρόπα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Το ποδόσφαιρο έχει πιο πολλά αρνητικά από θετικά και θα πρέπει να σηκωθούμε ξανά».

Ο πορτιέρο της Θέλτα δήλωσε βέβαιος πως η ομάδα του Ζιντάν θα έρθει και θα αγωνιστεί στο «Μπαλαίδος» στο 200 ή 300%.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρεάλ θα παίξει στο 200 με 300% σήμερα, όμως θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλω να τελειώσω τη σεζόν με δύο νίκες κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ και με δύο ωραίες εμφανίσεις. Οι οπαδοί της Θέλτα το αξίζουν».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x