Η ισοπαλία του Άρη μέσα στην Τούμπα αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους «κιτρινόμαυρους», όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του Τόλη Τερζή.

Ο Έλληνας τεχνικός, που είδε τον συμπολίτη ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε, τόνισε ότι το αποτέλεσμα αφήνει στεναχωρημένους τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-την ισοπαλία: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και την δύναμη. Ήμασταν προσηλωμένοι στο αρχικό πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος. Διαβάσαμε τον ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε να του κόψουμε την ανάπτυξη, από την άμυνα. Κυρίως τις εσωτερικές στα δικά μας τα χαφ, αλλά και οι κάθετες στα δοκάρια. Το κάναμε από το πρώτο μέχρι το 90. Ήμασταν πειθαρχημένοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

-τα θετικά αποτέλεσμα και το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο του Άρη: «Έχω μιλήσει μετά το ματς με τον Βόλο, με πρόεδρο και Άγγελο, η ομάδα ψάχνει προπονητή, είχα ενημερωθεί να είμαι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

-το γκολ της ισοφάρισης: «Το γκολ που δεχόμαστε είναι μισό λεπτό πριν τελειώσει το ματς, ήταν λογικό, στην ισοπαλία να είμαστε στεναχωρημένοι. Ο Κόρχουτ με τον Ντιγκινί είχαν έναν διάλογο, οι σφυγμοί φτάνουν… 200, αυτά γίνονται».

TAGS: Άρης