Αγγλία

«Τεσσάρα» της Στουτγκάρδης στη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Μεγάλη νίκη, έστω και σε φιλικό επίπεδο, πέτυχε η Στουτγκάρδη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι με 4-2, αποτέλεσμα που κολακεύει τους «σίτιζενς» που απειλήθηκαν με ήττα με πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Πολλά πράγματα καλείται να διορθώσει μέχρι τις 10 Αυγούστου ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, όπως αποδείχθηκε στο φιλικό κόντρα στη Στουτγκάρδη, καθώς οι «σίτιζενς» μετά από μια αποκαρδιωτική εμφάνιση ηττήθηκαν με 4-2 μέσα στο «Mercedes Benz Arena».

Η κατάσταση για τους Άγγλους θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη, διότι μόλις στο 37’ οι Γερμανοί ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0, παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός της Σίτι είχε παρατάξει μια πολύ ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, η Σίτι έπαιξε με τους Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Έβανς, Νταβίντ Σίλβα, Νασρί, Στέρλινγκ, Χέσους Νάβας και Μπονί.

Τα γκολ για τους Γερμανούς πέτυχαν οι Κόστιτς (15’), Ντιντάβι (31’) και Γκίντσεκ (36’, 37’), κάνοντας απόλυτα σαφές ότι η Σίτι δεν είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Γουέστ Μπρομ στις 10 Αυγούστου.

Το μόνο που κατάφερε η Σίτι ήταν να μειώσει σε 4-2 με τα γκολ της να σημειώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο από τους Ιχεανάτσο (84’) και Τζέκο (88’).

Οι ενδεκάδες:

Στουτγκάρδη: Ταϊτόν (85’ Βλαχοδήμος), Χλούσεκ (79’ Νιντερμάιερ), Κλάιν (75’ Σβάαμπ), Μπάουμγκαρτλ (85’ Χάισε), Ινσούα (85’ Σάμα), Ντιέ (75’ Κλίμεντ), Ντιντάβι (66’ Μαξίμ), Γκέντνερ (85’ Ρουπ), Κόστιτς (85’ Στέγκερ), Χάμικ (70’ Βέρνερ), Γκίντσεκ (75’ Γκρουέτσο)

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί (46’ Ντεναγιέ), Μανγκαλά, Κολάροφ, Έβανς (81’ Λόπες), Νταβίντ Σίλβα, Νασρί (46’ Ζουκουλίνι), Στέρλινγκ, Χέσους Νάβας (75’ Τζέκο), Μπονί (46’ Ιχεανάτσο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x