Stoiximan Super League

Τεστ Νο4 για Ολυμπιακό

Το πρώτο του φιλικό επί βελγικού εδάφους δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το απόγευμα την τοπική Μαλίν.

Το τέταρτο στη σειρά φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και πρώτο επί βελγικού εδάφους δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει το απόγευμα την τοπική Μαλίν (19:00, Novasports 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες βρίσκονται από την Τετάρτη στο Βέλγιο, όπου και πραγματοποιούν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία ομάδα που γνωρίζει ο Μπέσνικ Χάσι από το πέρασμά του από το βελγικό πρωτάθλημα.

Στόχος του Κοσοβάρου προπονητή είναι να τσεκάρει την κατάσταση της ομάδας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της για την προκριματική φάση του Champions League, στις 25 – 26 Ιουλίου και ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος την 1η και στις 2 Αυγούστου.

Στο αποψινό παιχνίδι με την Μαλίν αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα από τους «ερυθρόλευκους».

Φανέλα βασικού ή κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι αναμένεται να πάρει ο Φελίπε Πάρντο, ο Ελιονούσι αλλά και ο Ανσαριφάρντ μαζί με τους Μπεν, Μποτία που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας. Άλλη μία ευκαιρία θα πάρει και ο Μάρτινς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x