Stoiximan Super League

Τεστ Ολυμπιακού για… Παρτιζάν

Το τελευταίο του φιλικό στο Βέλγιο δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Λόκερεν και ενώ το πρώτο επίσημο ματς πλησιάζει. Χωρίς τον Εμενίκε και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» .

Ο Ολυμπιακός διανύει την ενδέκατη και τελευταία ημέρα παραμονής του στο Βέλγιο, το οποίο θα αποχαιρετήσει ύστερα από το αποψινό φιλικό με την Λόκερεν, που είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 (Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr).

Ο Μπεσνίκ Χάσι θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα (θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλα φιλικά) εν όψει της πρώτης αναμέτρησης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα σε μια εκ των Παρτιζάν και Μπούντουτσνοστ, με τους Σέρβους να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες μετά το 2-0 του πρώτου ματς.

Πάντως, ο 45χρονος τεχνικός δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Εμάνουελ Εμενίκε που βρίσκεται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και είναι σαφώς πιο ανέτοιμος σε σχέση με τους Οτζίτζα Οφόε και Μεντί Καρσελά που χρησιμοποιήθηκαν για μισή ώρα στο φιλικό με την Άλκμααρ. Ο Νιγηριανός φορ είχε κάνει μόνο κάποιες ατομικές προπονήσεις πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και έχει… δρόμο ακόμη.

Είναι πιθανό, ωστόσο, να τον τεστάρει ο Χάσι στο φιλικό της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης. Αντιθέτως, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Αλβανός τεχνικός τους Οφόε και Καρσελά κόντρα στη Λόκερεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x