Stoiximan Super League

Τεστ υπό το βλέμμα του Μαρινάκη για Ολυμπιακό

Καλούμενος να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από την Χάποελ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας σε φιλική αναμέτρηση στην Πολή την οποία θα παρακολουθήσει από κοντά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Εκτός έδρας φιλικό, το οποίο δεν έρχεται στο κατάλληλο χρονικά σημείο, καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στην ομάδα, δίνει σήμερα (07/08, 20:00, Novasports2, www.sport-fm.gr) ο Ολυμπιακός με την Μπεσίκτας, διότι είχε κλειστεί εδώ και καιρό και πριν προκύψουν όλα αυτά τα ζητήματα για τους «ερυθρόλευκους».

Στον πάγκο θα είναι ο Βίκτορ, διότι ακόμη είναι τυπικά προπονητής του Ολυμπιακού, το Σάββατο το πρόγραμμα έγινε υπό τις οδηγίες του και προσεχώς θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Παράλληλα, στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί «πετώντας» με το τσάρτερ της ομάδας και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Θέλει να δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα του σε μια δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν. Επιπλέον, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, με τον οποίο συναντήθηκε το καλοκαίρι στις Σπέτσες. Εκεί, ουσιαστικά «έκλεισε» το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, με τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ολυμπιακού που σε έντεκα ημέρες θα δώσει το τρίτο επίσημο ματς του, κόντρα στην Αρούκα για τα play off του Europa League. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε σε εκείνο το ματς με άλλον προπονητή και από τους που θα βρεθούν στην Πόλη αρκετοί φαίνεται πως είναι εκτός πλάνων (Φιγκέιρας, Ντουρμάζ, Ντα Κόστα, Πάρντο, ίσως και ο Μανιάτης).

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή είναι οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x