Stoiximan Super League

Τεστάρει Τσιγκρίνσκι και Κονέ ο Χιμένεθ

Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσει την ετοιμότητα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και του Παναγιώτη Κονέ αποτελεί για τον Μανόλο Χιμένεθ το σημερινό φιλικό της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα.

Την ετοιμότητα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και του Παναγιώτη Κονέ θα διαπιστώσει ο Μανόλο Χιμένεθ, στο σημερινό (18:30) φιλικό της ΑΕΚ με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αρκετό καιρό εκτός δράσης, όμως αποτελούν σημαντικές μονάδες στο ρόστερ της «Ένωσης» και ο Ισπανός θα ήθελε να τους έχει ξανά στη διάθεσή του με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Μάλιστα, για τον Ουκρανό αμυντικό το σημερινό φιλικό με την σερβική ομάδα φαίνεται πως αποτελεί κρας τεστ ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ώστε να φανεί αν μπορεί να είναι στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Για το παιχνίδι με τον σύλλογο από το Βελιγράδι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ούρος Τσόσιτς και Βίκτωρ Κλωναρίδης, οι οποίοι αναμένεται να ανεβάσουν στροφές τις επόμενες ημέρες για να είναι έτοιμοι για το ματς με τους «πράσινους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χιμένεθ θα χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες από την Κ20, με τους Τσιβελεκίδη και Σταμούλη να έχουν ξεχωρίσει.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Σιμόες, Μπάμπης, Ροντρίγκες, Κονέ, Βλαχομήτρος, Αραούχο, Λιβάια, Γιακουμάκης και Αντωνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x