Ελλάδα

Τετ-α-τετ στήριξης με Άγγελο και τεχνικό τιμ ο Γραμμένος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κάλεσε τον Αναστασιάδη και το επιτελείο του να ξεχάσουν το ματς με την Ιταλία και εξέφρασε τη στήριξή του ενόψει Αρμενίας. Ατομικό πρόγραμμα για Σταφυλίδη.

Την αμέριστη συμπαράστασή του στον προπονητή και τους Έλληνες διεθνείς, εξέφρασε ο Βαγγέλης Γραμμένος σε τετ-α-τετ που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον Άγγελο Μπασινά, αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο το μεσημέρι στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού μίλησε για το τι δεν πήγε καλά στο ματς του Σαββάτου,τους κάλεσε να ξεχάσουν την αναμέτρηση με την Ιταλία και τους ζήτησε να επικεντρωθούν απόλυτα στον αγώνα με την Αρμενία, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, για να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση.

«Μην ασχολείστε άλλο με το ματς κόντρα στην Ιταλία, θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε την 2η θέση και φυσικά να κερδίσουμε την Αρμενία. Είμαστε εδώ για εσάς και θεωρούμε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ζητώντας τη νίκη για το ματς της Τρίτης.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την Αρμενία, στην οποία ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενώ ο Κώστας Σταφυλίδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x