Stoiximan Super League

Τετ-α-τετ Τζανετόπουλου με Πογέτ

Συνάντηση με τον Γκουστάβο Πογέτ είχε ο Άνταμ Τζανετόπουλος μετά την προπόνηση της ΑΕΚ κι αφότου είχε αποκλειστεί για μία ακόμη φορά από την αποστολή της ομάδας.

Κάτι τρέχει με τον Άνταμ Τζανετόπουλο… Λίγη ώρα αφότου ο νεαρός αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ο ίδιος εθεάθη να έχει συνάντηση με τον Γκουστάβο Πογέτ στο γραφείο του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος άσος συναντάται για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα με τον προπονητή του. Πιθανότατα αυτό το ραντεβού αφορά τους λόγους που έχει μείνει εκτός πλάνων του Ουρουγουανού προπονητή, αν και άρχισε τη σεζόν βασικός, περνώντας σταδιακά στον πάγκο και πλέον στην εξέδρα.

Είναι δεδομένο πως ο Τζανετόπουλος είναι ενοχλημένος από την αγωνιστική μεταχείριση της οποίας τυγχάνει από τον προπονητή του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Το συμβόλαιό του λήγει το 2017 και είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς δεν έχουν προχωρήσει συζητήσεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, παρότι είχε διαρρεύσει πως αυτή ήταν η πρόθεση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x