Stoiximan Super League

Τέθηκε ζήτημα Ίβιτς στην Παρτιζάν

Σύμφωνα με δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδας στο χθεσινό ΔΣ της Παρτιζάν τέθηκε το θέμα συμφωνίας με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Υπάρχει καπνός και όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το sport-fm.gr υπάρχει και φωτιά. Ο Βλάνταν Ίβιτς –εκτός απροόπτου- πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ με το όνομα του Σέρβου τεχνικού να αναφέρεται για άλλη μια φορά σε δημοσιεύματα στη Σερβία για την Παρτιζάν.

Σε δημοσίευμά της η Zurnal.rs αναφέρει ότι στο χθεσινό ΔΣ της σερβικής ομάδας τέθηκε ζήτημα συμφωνίας με τον Βλάνταν Ίβιτς, ενώ ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της σερβικής ομάδας στάθηκε στην πορεία που είχε ο Ίβιτς φέτος με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ένα από τα προβλήματα μιας πιθανής συμφωνίας του Βλάνταν Ίβιτς με την Παρτιζάν είναι η οικογένειά του η οποία δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη και να εγκατασταθεί στη Σερβία.

«Το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των ασπρόμαυρων, ο Ίβιτσα Ίλιεφ αναφέρθηκε στο όνομα του πρώην συμπαίκτη του, που είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στον ΠΑΟΚ κερδίζοντας το Κύπελλο.

Υπήρξε επίσης η φήμη πως θα μπορούσε να είναι πρόβλημα και η πρόταση που είχε ο Ίβιτς τον χειμώνα από ομάδα της β΄ κατηγορίας της Κίνας, όμως αυτή δεν βρίσκεται πια στο τραπέζι του Βλάνταν. Έτσι, οι πιθανότητες της Παρτιζάν μεγαλώνουν», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x