Stoiximan Super League

Τέτοιες μεταγραφές θέλει ο Ολυμπιακός!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τη διαφορά που μπορεί να κάνει ο Ντιεμερσί Μποκανί στον Ολυμπιακό.

Μια μέρα μετά την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, για μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού με 4-5 παίκτες πρώτης γραμμής, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στην απόκτηση του Ντιεμερσί Μποκανί. Μια μεταγραφή δηλαδή από αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του λιμανιού και αναμφίβολα πρόκειται για κίνηση που επιβεβαιώνει την απόφαση του προέδρου των πειραιωτών για σημαντική ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο 31χρονος στράικερ τον οποίο γνωρίζει καλά ο Μπέσνικ Χάσι, είναι ένα «θωρηκτό» για τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού και θα ηγηθεί της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδος. Είναι ο παίκτης που έφτασε μια «ανάσα» απ' τους Πειραιώτες και το περασμένο καλοκαίρι αλλά τελικά ο Μπέντο είχε προτιμήσει την απόκτηση του Καρντόσο. Τελικά ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να εντάξει στο ρόστερ του ένα “τανκ” για την κορυφή της επίθεσης και η είδηση της επικείμενης μεταγραφής, δημιούργησε ενθουσιασμό τις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του λιμανιού.

Πρόκειται για μια κίνηση που έγινε την κατάλληλη στιγμή, καθώς είχαν αρχίσει ν' ακούγονται πολλά για καθυστερήσεις στο θέμα των μεταγραφών, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει σ' ένα μήνα (και κάτι μέρες) στον γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και είναι μια μεταγραφή σε θέση που οι πρωταθλητές “πόνεσαν” την περασμένη αγωνιστική περίοδο και είναι βέβαιο πως στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν πολλά από τον Αφρικανό σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός δείχνει με τη συγκεκριμένη μεταγραφή πως αντιμετωπίζει με διαφορετική νοοτροπία (σε σχέση με πέρυσι) τα προκριματικά του Ιούλη, θέλοντας φυσικά ν' αποφύγει το περσινό κάζο του αποκλεισμού από τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Προχωρά στην απόκτηση ενός ικανότατου στράικερ, συζητά με πρωτοκλασάτους στόπερ για να “κλείσει” κι εκεί το ζήτημα που υπάρχει και παράλληλα μιλάει με παίκτες απ' το “πάνω ράφι” για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Παράλληλα οι “ερυθρόλευκοι” στέλνουν κι ένα μήνυμα που αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη μεταγραφή δίνει το δικαίωμα μεγάλης αισιοδοξίας στους φίλους των “ερυθρόλευκων” για τη συνέχεια του καλοκαιριού, σε μια περίοδο που υπήρξαν αντιδράσεις (και μάλιστα αρκετές) για την πρόσληψη του Μπέσνικ Χάσι. Ο Μποκανί είναι παίκτης που μπορεί να “σηκώσει στις πλάτες του” την επιθετική γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδος και η παρουσία του στο ρόστερ των πρωταθλητών δίνει άλλον “αέρα” στους πειραιώτες.

Μια μέρα μετά το παγκόσμιο συνέδριο της θύρας 7, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να κάνει πράξη αυτό που είχε ο ίδιος υποσχεθεί πριν από δύο μήνες στο “Καραϊσκάκη”. Όλα μάλιστα δείχνουν πως θα υπάρξει και συνέχεια σε ότι αφορά αναλόγου μεγέθους κινήσεις και γι' άλλες θέσεις, με τους “ερυθρόλευκους” να είναι αποφασισμένοι να κυριαρχήσουν και στο μεταγραφικό “παζάρι” του καλοκαιριού.

Έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ετήσιες αποδοχές του Κονγκολέζου σέντερ φορ θα ξεπερνούν το 1,5 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x