Γενικά

Τετρακίνητη και απειλητική Μπάγερν

Μια εκπληκτική στο πρώτο ημίχρονο Μπάγερν σάρωσε 4-1 την Ιντερ για τη δεύτερη αγωνιστική του Internacional Cup και έδειξε σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και φόρμα, ενόψει της έναρξης της Bundesliga.

Η Μπάγερν σάρωσε 4-1 την Ιντερ με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, για τη δεύτερη αγωνιστική του International Cup στη Σάρλοτ και έδειξε πως είναι πανίσχυρη και πρώτο φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει, κόντρα σε μια ομάδα που προβλημάτισε σε όλες της τις γραμμές.

Ο Γκριν ήταν ο πρωταγωνιστής των Βαυαρών, σημειώνοντας χατ τρικ για τους νταμπλούχους Γερμανίας. Ο Αμερικανός ήταν που άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή από ωραία μπαλιά του Αλάμπα στο 7’. Στο 13’, ο Ριμπερί με ωραίο σουτ στη γωνία έκανε το 2-0, ύστερα από έξοχο συνδυασμό. Στο 30’, ο Γκριν μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 από μπαλιά του Ριμπερί και στο 35΄το 4-0 με δυνατό σουτ απο κοντά, μετά από ασίστ του Ραφίνια.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές του Κάρλο Αντσελότι επηρέασαν την ομάδα του, η οποία διατήρησε κατοχή και υπεροχή, όμως δεν απείλησε την εστία του Χαντάνοβιτς. Έτσι, στις καθυστερήσεις, ο Ικάρντι έφυγε μόνος του μπροστά και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Στάρκε, Ραφίνια (60’ Ντορς), Αλάμπα (46’ Οζτούρκ), Ριμπερί, Μαρτίνεθ (46’ Τσάμπι Αλόνσο), Βιδάλ (46’ Μπερνάτ), Φέλντμαν, Τιάγκο Αλκάνταρα (74’ Τσρνίτσκι), Μπένκο (74’ Λάπε), Γκριν, Πάντοβιτς (46’ Τίλμαν)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς (80’ Καρίτσο), Μιράντα, Ερκίν (46’ Μπέσα), Ανσάλντι (72’ Μιανγκέ), Ναγκαμότο, Ρανόκια, Ντ’ Αμπρόσιο, Φελίπε Μέλο, Κοντόγκμπια, Παλάσιο, Γιόβετιτς (71’ Ικάρντι)



Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x