Stoiximan Super League

Τεχν. Διευθυντής Άντερλεχτ: «Καμία επίσημη πρόταση για Βράνιες»

Σε θεωρητικό επίπεδο βρίσκεται ακόμη το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Όγκνιεν Βράνιες όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του βελγικού συλλόγου.

Την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες για την θέση στο κέντρο της άμυνας φαίνεται πως εξετάζει η Άντερλεχτ. Ωστόσο όπως ξεκαθαρίζεται από την ΑΕΚ, ως τώρα στους «κιτρινόμαυρους» δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση για τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή κάτι που επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ''voetbalnieuws.be'', ο τεχνικός διευθυντής των «μωβ» Έρμαν Φαν Χόλσμπεεκ.

«Γνωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο»τόνισε αρχικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει διεξοδική συζήτηση για τις μεταγραφές».

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, πρόθεση της Άντερλεχτ είναι να καταθέσει επίσημη πρόταση το προσεχές καλοκαίρι εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού θα εκπνέει σε τον Ιούνιο του 2019 και η τιμή του θα είναι αρκετά πιο χαμηλή σε σύγκριση με τα τωρινά δεδομένα, ωστόσο οι διαδικασίες είναι πιθανό να επισπευσθούν κάτι που θα εξαρτηθεί από το θέμα της παραμονής του Λεαντέρ Ντεντοκέρ.

Για τον Βέλγο αμυντικό έχει επιδείξει «ζεστό» ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι διατεθειμένος να βγάλει από τα ταμεία της ομάδας ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση οι πρωταθλητές Βελγίου θα πρέπει να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να φαντάζει ως τον ιδανικό για να καλύψει το κενό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x