Κύπελλο Ελλάδας

Τέζαρε τον Άρη μέσα στο «Βικελίδης» ο ΠΑΣ!

Παλικαρίσια πρόκριση στους «16» για τον ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες παρότι έμειναν αδίκως με δέκα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, απάντησαν με τον Σολτάνι (1-1) και πήραν το εισιτήριο αφήνοντας εκτός τον Άρη!

Πρόκριση για τον ΠΑΣ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρότι το ματς στο «Βικελίδης» στράβωσε, η ομάδα του Πετράκη κατάφερε να βρει το γκολ και χάρη στο 1-1 να σφραγίσει το εισιτήριο και να αφήσει εκτός συνέχειας τον Άρη.

Καλύτερο ξεκίνημα για την ομάδα του Σπανού, που πίεσε αρκετά και άγχωσε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχασε τεράστια ευκαιρία για να αιφνιδιάσει με τον Κόντε και πάνω που άρχιζε να ανεβάζει την απόδοσή του έμεινε με δέκα παίκτες. Τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε Καρανίκα και Σόουζα, όμως ο Αρετόπουλος απέβαλε μόνο τον παίκτη του ΠΑΣ, ενώ έδειξε κίτρινη στον στόπερ των «κίτρινων» (36’). Ο διαιτητής είτε θα έπρεπε να αποβάλει και τους δύο, είτε να δείξει και στους δύο κίτρινη, αφού ο Καρανίκας δεν φάνηκε να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που του έκανε ο αντίπαλός του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είχε τον έλεγχο και ήταν σταθερά στην επίθεση. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ (60’) με κεφαλιά του Μιλούνοβιτς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν. Ο ΠΑΣ αναγκάστηκε να ρισκάρει και τελικά κατάφερε να πιάσει στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 71’ έπειτα από λάθος εκτίμηση του Μαραγκού, ο Σολτάνι βγήκε απέναντι στον Αναγνωστόπουλο και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-1. Το γκολ αποσυντόνισε τελείως τους «κίτρινους» που προσπάθησαν με γεμίσματα να φτάσουν στο «χρυσό» γκολ, όμως οι αμυντικοί του ΠΑΣ καθάριζαν όλες τις φάσεις.


Οι συνθέσεις:

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Μαραγκός (82΄Καπνίδης), Τσουμάνης, Παυλίδης, Νίκιτς (75΄Πλατέλλας), Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Λώττας (46΄Στεφάνοβιτς), Κάσσος

ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (67΄Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70? Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ (41΄Ναδάλες), Πέδρο, Κοζωράνης, Γαρουφαλλιάς

Διαιτητής: Αρετόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x