Stoiximan Super League

Θα… έμενε, αλλά ψάχνει κάτι καλύτερο ο Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο δεν κάνει προσφυγή, δηλώνει πως αν η κατάσταση ήταν καλύτερη στον Παναθηναϊκό θα ανανέωνε, ενώ ψάχνει μια καλύτερη πρόταση από όσες έχει στα χέρια του για να αποχωρήσει.

Η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο διαφέρει από τις υπόλοιπες των… φευγάτων του Παναθηναϊκού. Ο Βραζιλιάνος στόπερ κατέστησε και χθες σαφές πως δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή προσθέτοντας μάλιστα πως αν η κατάσταση στο σύλλογο ήταν διαφορετική όχι μόνο θα παρέμενε ως το τέλος του συμβολαίου του, αλλά θα υπέγραφε και επέκταση, αφού έχει δεθεί με την ομάδα και απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα.

Όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα, αγωνιστικά και κυρίως οικονομικά, είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει πρόταση που να τον καλύπτει. Η Γκεντσλερμπιρλιγκί προσφέρει 500.000 στον Παναθηναϊκό και άλλα τόσα στον παίκτη, ενώ η Ιντερνασιονάλ προσφέρει 300.000 στο «τριφύλλι» και ένα ανάλογο ποσό στον ίδιο ζητώντας του να χαρίσει χρήματα στην ομάδα για να φύγει. Οι προσφορές αυτές δεν ικανοποιούν τον Βραζιλιάνο, που θέλει ένα συμβόλαιο της τάξεως των 800.000 ευρώ και περιμένει κάτι από την Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x