Αγγλία

Θα έρθει πιο σύντομα στέψη ή μήπως...

Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Όχι ότι δεν έχει σημασία η επικίνδυνη έξοδο της Λέστερ στην έδρα της Σάντερλαντ, αλλά αν η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι συνεχίσει το ... βιολί της και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακόψει την Τότεναμ, τότε η στέψη θα έχει... σχεδόν γίνει από την 33η αγωνιστική!

Το πρόγραμμα για σήμερα, Κυριακή, ανοίγει στο «Στάδιο του Φωτός», όπου στις 15:30, οι «αλεπούδες» έχοντας τον αέρα των εφτά βαθμών της διαφοράς στην κορυφή, φιλοξενούνται από τη Σάντερλαντ.

Η εκπληκτική Λέστερ έχει πάρει τέσσερις σερί νίκες, όλες με σκορ 1-0 κάνοντας κάθε αγωνιστική κι ένα βήμα προς την εξασφάλιση του τίτλου και μαθηματικά, με τις «μαυρόγατες» να έχουν τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, κόντρα σε ομάδες όπως οι Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον, Νιούκαστλ και τελευταία η Γουέστ Μπρομ.

Εφόσον, λοιπόν, το σύνολο του Ρανιέρι κάνει κι άλλο... θαύμα σήμερα, θα περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σημαντικότατο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Μετά το 1-1 απέναντι στη Λίβερπουλ, σ' ένα παιχνίδι που ο Χάρι Κέιν έσωσε τουλάχιστον τον ένα βαθμό για τα «σπιρούνια», ο λονδρέζικος σύλλογος έμεινε στο -7 από το ρετιρέ και ξέρει πως πλέον δεν υπάρχουν άλλες ευκαιρίες... Στην προσπάθεια εξάντλησης των πιθανοτήτων της, η ομάδα του Ποκετίνο θα προσπαθήσει να μην επιτρέψει στη Γιουνάιτεντ να πιστέψει ότι μπορεί εκείνη να περάσει από το σημερινό ματς με καλό αποτέλεσμα, αν και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν σταματούν να έχουν βλέψεις για την πρώτη τετράδα, να έχουν παράλληλα την ανάγκη να διατηρηθούν πάνω από τη Γουέστ Χαμ και να προέρχονται από δύο σερί νίκες.

Στο Λίβερπουλ, μετά το παιχνίδι απέναντι στη Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία και το μικρό αβαντάζ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ξαναδεί τους ποδοσφαιριστές του να πανηγυρίζουν νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από έναν μήνα. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έχει μετρήσει δύο ισοπαλίες και μια ήττα, έπειτα από το εκτός έδρας 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας και κοντράρεται στο «Άνφιλντ» με τη Στόουκ για την 33η αγωνιστική.

Οι «πότερς», στο +2 και μια θέση πάνω από τους σημερινούς τους αντιπάλους, έχουν βάλει τέλος στο θεόστραβο ξεκίνημα στο 2016, όμως έχουν ... τσακωθεί με τη σταθερότητα. Τελευταίο ματς, το ισόπαλο 2-2 με τη Σουόνσι στο «Μπριτάνια»...

Το σημερινό πρόγραμμα:

Σάντερλαντ – Λέστερ (15:30, ΟΤΕSPORT1)
Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00, ΟΤΕSPORT1)
Λίβερπουλ – Στόουκ (18:00, OTESPORT7)

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x