Stoiximan Super League

Θα γίνει... ξεκαθάρισμα

Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται αρκετοί παίκτες του Παναιτωλικού, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν τέσσερις παίκτες, ενώ ο Νίκο Μαρτίνες αναμένεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Αν και δεν ήταν κακή η φετινή σεζόν του Παναιτωλικού φαίνεται πως θα αποτελέσουν παρελθόν αρκετοί από τους παίκτες το καλοκαίρι. Μπορεί η ομάδα να κυνηγάει ένα… θαύμα για να πάρει μέρος στα play offs, αλλά για άλλη μια φορά εξασφάλισε πολύ νωρίς την παραμονή και ήταν ζωντανή μέχρι πρόσφατα για είσοδο στην πεντάδα.

Ωστόσο, θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal». Ο Νίκο Μαρτίνες αναμένεται να πωληθεί στον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων και απομένουν τα τυπικά, όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του Αγρινίου, Φώτης Κωστούλας.

Δύσκολα θα συνεχίσουν οι Λαζάρ, Σκαραμοτσίνο, οι οποίοι αποκτήθηκαν τον περασμένο χειμώνα. Ο δεύτερος έκανε δυνατό ξεκίνημα, αλλά η συνέχεια του δεν ήταν ανάλογη και έως τώρα μετρά οκτώ εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Οπότε, θα επιστρέψει στην Ομόνοια, όπου και ανήκει. Ο δεύτερος έκανε συμβόλαιο έξι μηνών, έχει προλάβει να παίξει εννέα φορές και λογικά δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα σοβαρή υποψηφιότητα για να κουνήσουν… μαντήλι θέτουν και οι Γοδόι, Βιγιαφάνες, αλλά πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις συγκριτικά με τις άλλες δύο, καθώς έχουν εμφανιστεί «μνηστήρες» για τους δύο Αργεντινούς μέσους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x