Super League 2

«Θα ήταν δύσκολο να μην δεχθεί την πρόταση μου»

H τρέλα δεν πάει στα βουνά, πήγε στο ΟΑΚΑ. Ο οπαδός της ΑΕΚ, Αντώνης Κουζάνης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 με αφορμή τον πρωτότυπο τρόπο που διάλεξε για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε στο εξωτερικό αντίστοιχες σκηνές, όμως ένας… ρομαντικός φίλαθλος της ΑΕΚ έφερε την αγάπη και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ο Αντώνης Κουζάνης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαριλένα κατά τη διάρκεια του ματς της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή και μίλησε στην εκπομπή των Μάνου Ζερβάκη και Γιώργου Μαραθιανού στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την… τολμηρή εμπειρία.

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο, προκειμένου να δικαιολογήσει την παρουσία συγγενών και φίλων στην εξέδρα, χωρίς να αντιληφθεί τίποτα η αγαπημένη του και τελικά άκουσε το πολυπόθητο «ναι». «Μπροστά σε τόσο κόσμο θα ήταν δύσκολο να μη δεχτεί την πρότασή μου», παραδέχτηκε γελώντας.

Όσο για τον τρόπο που κατάφερε να καταστρώσει το σχέδιο, ώστε να μην ψυλλιαστεί τίποτα η αγαπημένου του, είπε: «Υπήρχε ένα πανό στη Θύρα 15, το οποίο ανοίξαμε κάποια στιγμή. Το είχαμε περάσει μέσα, πριν έρθει η Μαριλένα. Το είχαμε κανονίσει με τον πεθερό μου, ήταν όλοι ενήμεροι εκτός από αυτήν. Δεν το είχε φανταστεί. Της είπαμε πως οι γονείς μου είχαν ελεύθερο χρόνο και βρεθήκαμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Αυτό νόμιζε, μέχρι να ανοίξει το πανό».

Λίγο έλειψε όμως το σχέδιο να… καταστραφεί στον έλεγχο της εισόδου: «Παραλίγο να έχουμε προβλήματα. Ευτυχώς όμως, ήταν μια γυναίκα αστυνομικός στην είσοδο. Μόλις είδε τι γράφει, μας άφησε να το περάσουμε. Μάλιστα, μας είπαν πως δεν πρωτοτυπήσαμε, αφού το 1984 είχε γίνει ξανά αντίστοιχη πρόταση γάμου σε παιχνίδι της ΑΕΚ».

Το βίντεο έκανε θραύση στο ίντερνετ, μοιράστηκε αρκετά με τις ευχές στους μελλόνυμφους να έρχονται απ’ όλη την Ελλάδα. Και δεν αποτελεί έκπληξη. Η τολμηρή κίνηση του Αντώνη επιβραβεύτηκε απ’ τον κόσμο, αλλά κυρίως απ’ την αγαπημένη του. Πόσω μάλλον, αφού έγινε στις εξέδρες της αγαπημένης της ομάδας.

«Η Μαριλένα σοκαρίστηκε ευχάριστα, συγκινήθηκε. Δεν το περίμενε καν. Ήταν να γίνει την Τετάρτη, που ήταν τα γενέθλιά της, όμως μας το χάλασαν. Συνήθως πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο. Σε κανα χρόνο υπολογίζουμε να γίνει ο γάμος».

Η καζούρα φυσικά δεν έλειψε, αφού όπως εξήγησε ο νεαρός φίλαθλος: «Κάποιος ξεκίνησε να τραγουδάει το σύνθημα “ποτέ μου δεν θα παντρευτώ, γυναίκα Ολυμπιακό” και άρχισαν να το φωνάζουν και οι υπόλοιποι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x