Αγγλία

«O πατέρας μου θα μπορούσε να πάρει... εμένα, αντί για τον Τέρι»

Την επιλογή του Στιβ Μπρους να υπογράψει στην Άστον Βίλα τον Τζον Τέρι και όχι εκείνον κριτίκαρε, αστειευόμενος, ο γιος του Άλεξ.

Με μπόλικη διάθεση χιούμορ ο Άλεξ Μπρους, μίλησε για τη μεταγραφή του Τζον Τέρι στην Άστον Βίλα, υποστηρίζοντας πως ο πατέρας του, Στιβ Μπρους θα μπορούσε να είχε επιλέξει εκείνον.

«Ξέρω τον Τζον πολύ καλά, διότι έχει ένα σπίτι στην Πορτογαλία, το οποίο είναι πολύ κοντά στο δικό μας», δήλωσε αρχικά ο 32χρονος στόπερ.

«Βρισκόμασταν λοιπόν, στις αρχές του καλοκαιριού μαζί και παίζαμε γκολφ, όταν μου εκμηστηρεύτηκε ότι ο πατέρας μου τον θέλει στην Βίλα. Έτσι λοιπόν, στέκομαι εκείνη την στιγμή και σκεφτόμαι ότι πατέρα, θα μπορούσες να υπογράψεις στην ομάδα ένα αμυντικό πιο… κοντά στο σπίτι» υπογράμμισε με μπόλικη δόση χιούμορ ο Ιρλανδός.

Τέλος, ο ίδιος υποκλήθηκε με τη σειρά του και εκείνος στις ικανότητες του 36χρονου πρώην αρχηγού της Τσέλσι: « Όταν ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Τέρι είναι ελεύθερος δεν μπορείς να μη του κάνεις πρόταση να έρθει στην ομάδα σου. Αποτελεί ένα πραγματικό ηγέτη, κάτι που έδειξε όσα χρόνια αγωνιζόταν στην Τσέλσι και είμαι πεπεισμένος ότι θα βοηθήσει την Άστον Βίλα σε μεγάλο βαθμό».

Να σημειωθεί, πως ο Άλεξ Μπρους αγωνίζεται από το 2004, περνώντας από συλλόγους όπως οι Μπέρμιχαμ, Λέστερ, Λιντς Γιουνάιτεντ, Χαλ Σίτι και Γουίγκαν, ενώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x