Stoiximan Super League

Θα παλέψει και για τον Γιάννου ο Παναθηναϊκός

Παράλληλα με την υπόθεση του Λουτσιάνο, ο Παναθηναϊκός φέρεται αποφασισμένος να παλέψει για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου που αγωνίζεται στην Κίνα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ύστερα από την απόφαση του Μάρκους Μπεργκ να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν.

Αργά το βράδυ έγινε γνωστό πως οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Βραζιλιάνου περιφερειακού επιθετικού της Κορίνθιανς, Λουτσιάνο, όμως δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής για τον οποίο βρίσκεται σε συνεχείς επαφές οι ιθύνοντες της ομάδας.

Όπως προκύπτει, το «τριφύλλι» προτίθεται να κινηθεί και για τον Απόστολο Γιάννου, με τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε συνεργαστεί με επιτυχία στον Πανιώνιο. Το όνομα του διεθνούς επιθετικού με την Αυστραλία είχε ακουστεί ξανά και τον Μάιο, στην πρώτη σύσκεψη για τα μεταγραφικά μεταξύ των κ.κ. Αλαφούζου, Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλου και επανήλθε στα τέλη Ιουνίου.

Ο 27χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη 1,5 έτος (Δεκέμβριο 2018) με την κινεζική Γκουανγκζού, η οποία τον είχε αποκτήσει από τον Αστέρα Τρίπολης και του προσέφερε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό είναι τα εξής: πρώτον ο Γιάννου να σπάσει το συμβόλαιό του και, δεύτερον να επιχειρήσει να τον αποκτήσει ως δανεικό για έναν χρόνο και να επαναδιαπραγματευθεί την απόκτησή του επόμενο καλοκαίρι, καθώς θα απομένουν έξι μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x