Stoiximan Super League

Θα «πατήσει» στη συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή ο ΠΑΟΚ

Στη συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή του τελικού θα βασίσει την υπερασπιστική γραμμή του ο ΠΑΟΚ. Απορίες για την ταχύτητα που κινητοποιήθηκε ο εισαγγελέας σε σχέση με το Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

Με την πεποίθηση ότι η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή Βακάλη για τα όσα έγιναν στον τελικό θα περιορίσει τις συνέπειες υποδέχθηκαν στον ΠΑΟΚ την πειθαρχική δίωξη Σιμιτζόγλου.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν σημαντικό το γεγονός ότι ο παρατηρητής αναγνώρισε το λάθος του και ανέφερε ότι η είσοδος των οπαδών της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο έγινε στις 18:20 και όχι στις 20:44 (όπως είχε γράψει στην πρώτη έκθεση).

Θα προσπαθήσουν λοιπόν στο δικαστήριο να αποδείξουν ότι μετά την άφιξη των αποστολών δεν σημειώθηκε κάποιο σοβαρό επεισόδιο και εκεί θα στηρίξουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Άλλωστε, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, «οι ομάδες βοήθησαν στην εκτόνωση, δεν ήταν παρούσες τη στιγμή των επεισοδίων, άρα δεν μπορούν να δικαστούν για εκτεταμένα επεισόδια».

Πάντως στις τάξεις του συλλόγου εκφράζουν την απορία τους για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας, σε σχέση με την περίπτωση του Ολυμπιακός-Πλατανιάς, όπου οι καταθέσεις των παικτών των φιλοξενούμενων έγιναν πριν καν τη διεξαγωγή του τελικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x