Γερμανία

«Θα πήγαινα στη Μαδρίτη... περπατώντας»!

Ιδιαίτερα κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Βεντέλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «AS».

Αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά. Η Παρί Σαν Ζερμέν κατέθεσε πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων για αυτόν τον Ιανουάριο, όμως η Λεβερκούζεν έθεσε τιμή... εκκίνησης, τα 35 εκ. ευρώ.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Βεντέλ, ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις σε Μπουντεσλίγκα και Ευρώπη, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων συλλόγων. Μια εξ’ αυτών είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 22χρόνο άσο να χαρακτηρίζει «όνειρο» το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους «μερένγχες».

«Κάθε παίκτης στον κόσμο, ανεξάρτητα από την εθνικότητά του, ονειρεύεται να παίξει για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μαρσέλο είναι το είδωλό μου και ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα, ο Ρομπέρτο Κάρλος ένας θρυλικός ποδοσφαιριστής. Θα ήταν θαυμάσια πρόκληση να συνεχίσω την παράδοση των Βραζιλιάνων αμυντικών σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο», ανέφερε, μιλώντας στην «AS».

Και προσέθεσε: «Αν έπρεπε να διαλέξω ένα πρωτάθλημα που θεωρώ ότι θα μου ταίριαζε απόλυτα, αυτό θα ήταν ασυζητητί το ισπανικό. Έχει επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, απαιτεί ταχύτητα και ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια και θεωρώ πως είναι χαρακτηριστικά που έχω στο παιχνίδι μου».

Τέλος, τόνισε πως «θα ήταν τιμή για μένα να είμαι ο αναπληρωματικός του Μαρσέλο. Είναι ο κορυφαίος αριστερός μπακ των τελευταίων πέντε χρόνων. Το ενδιαφέρον της Ρεάλ είναι ένα κίνητρο για μένα, ώστε να συνεχίσω να προσπαθώ να βελτιώνομαι και αν ποτέ με ζητήσει, θα πάω μέχρι εκεί περπατώντας».

Ο εκπρόσωπος του ταλαντούχου μπακ της Λεβερκούζεν και μέλους της Ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας, Κρίστιαν Μπούτσερ, αρκέστηκε να πει πως «αρκετοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους».

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x