Αγγλία

Θα προπονήσει και στην Ευρώπη ο Τζέραρντ

Έτοιμος να κάνει προπονητικό ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος πήρε το χρίσμα για να οδηγήσει την Κ-19 της Λίβερπουλ στο UEFA Youth League.

Ο Στίβεν Τζέραρντ ανέλαβε την ομάδα Κ-19 της Λίβερπουλ, που θα συμμετάσχει στους ομίλους του UEFA Youth League και έτσι θα έχει την ευκαιρία να καταλάβει από «πρώτο» χέρι την πίεση μιας μεγάλης διοργάνωσης από τη «σκοπιά» του προπονητή.

Θυμίζουμε πως ο εμβληματικός πρώην αρχηγός των «κόκκινων», ανέλαβε το τμήμα Κ-18 του συλλόγου από την αρχή της φετινής σεζόν, ξεκινώντας έτσι την προπονητική του καριέρα.

Ουσιαστικά δηλαδή το ρόστερ που θα κοουτσάρει στην Ευρώπη δεν θα έχει σχεδόν καμία διαφορά με αυτό που είχε αναλάβει εξ αρχής, αφού η ηλικιακή διαφορά του ενός έτους είναι μηδαμινή.

Αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον «θρύλο» της Λίβερπουλ να δείξει πως μπορεί να σταθεί σε ένα πολύ καλό επίπεδο και ως προπονητής, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Σεβίλλη την ερχόμενη Τετάρτη (13/9).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x