Stoiximan Super League

Θα… ψωνίσει από Ελλάδα ο Παναθηναϊκός

Πολλές περιπτώσεις Ελλήνων παικτών «τσεκάρουν» στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μόνο ο Τάσος Μπακασέτας και ο Απόστολος Βέλλιος που έχουν παρακολουθήσει οι «πράσινοι». Σενάριο και για Σταφυλίδη.

Τις περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει ή έχουν προταθεί περνούν από… κόσκινο στον Παναθηναϊκό.

Μία τέτοια περίπτωση είναι χωρίς αμφιβολία ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος είναι από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του Πανιωνίου. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Απόστολο Βέλλιο που αγωνίζεται στον Ηρακλή, αλλά δεν είναι και οι μοναδικοί.

Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», οι ιθύνοντες του συλλόγου ενδιαφέρονται για παίκτες που θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στο μεταγραφικό στόχαστρο του «τριφυλλιού» φαίνεται πως είναι ο 23χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Καρανίκας, ο 28χρονος αριστερός μπακ (και στόπερ) Βαγγέλης Οικονόμου του Πανιωνίου και ο 26χρονος δεξιός μπακ, Θανάσης Παπαγεωργίου, που μένει ελεύθερος από τον Πανθρακικό.

Ένα σενάριο μάλιστα θέλει τον Παναθηναϊκό να ψάχνεται για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να αποκτήσει τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος ανήκει στην Άουγκσμπουργκ, αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x