Ισπανία

Θα την κερδίσει ξανά; (video)

Η Σεβίλλη έχοντας κερδίσει 4-0 στο πρώτο ματς τη Θέλτα, ήρθε 2-2 στον επαναληπτικό και πήρε την πρόκριση στον τελικό, που την περιμένει η Μπαρτσελόνα, η οποία «διψάει» για εκδίκηση για τη φετινή ήττα.

Μπορεί να την ξανακερδίσει και αυτή τη φορά να της πάρει και την κούπα; Ιδού η απορία για τη Σεβίλλη, η οποία είναι η τελευταία ομάδα που έχει κερδίσει φέτος τη Μπαρτσελόνα και σίγουρα η Μπλαουγκράνα θέλουν να πάρουν ρεβάνς, στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η πρόκριση, πάντως, για την ομάδα της Ανδαλουσίας είχε κριθεί ουσιαστικά από το πρώτο ματς, αφού είχε επικρατήσει 4-0 της Θέλτα και ο επαναληπτικός στο Βίγκο ήταν τυπικής διαδικασίας. Ωστόσο, η Σεβίλλη δεν θέλησε να πάει... χαμένη στον τελικό και παρότι έχανε με 2-0 και λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με 2-1, απέσπασε την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Ο Ιάγο Άσπας με δύο τέρματα στο 35' και το 55' έβαλε σε θέση οδηγού τη Θέλτα και έκανε τους οπαδούς της να ελπίζουν. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά το 2-0 η Σεβίλλη έβαλε τέλος στη... σεμνή τελετή με γκολ του Μπανέγα, ενώ ο Κονοπλιάνκα στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ενζονζί, ενώ την πρώτη την είχε δεχθεί στο 89'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x