Stoiximan Super League

Θα το παλέψει για ΠΑΟΚ ο Βράνιες

Ατομικό πρόγραμμα έκανε χθες ο Βράνιες που ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο πόδι. Αμφίβολος για ΠΑΟΚ. Χαλάρωση με τραπέζωμα από Αραβίδη για τους παίκτες της «Ένωσης».

Τραυματίας ήταν σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη στο ματς με τον Πανιώνιο, ο Ογκνιέν Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ, που φαίνεται να έχει ένα αιμάτωμα, έμεινε εκτός προπόνησης χθες και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο. Επί της ουσίας, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, κάτι που προβληματίζει τον Μανόλο Χιμένεθ που δεν έχει στη διάθεση του ούτε τον Τσιγκρίνσκι.

Για να προπονηθεί ο Βράνιες πρέπει να υποχωρήσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί, αλλά στην ΑΕΚ επειδή ο Βόσνιος είναι σκληρός, πιστεύουν ότι θα το παλέψει όσο μπορεί.

Από εκεί και πέρα, ο Αλμέιδα υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και επιβεβαιώθηκε ότι έχει θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της ΑΕΚ θα χαλαρώσουν όσο τους το επιτρέπει το πρόγραμμα τους το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά την προπόνηση, ο Χρήστος Αραβίδης έχει καλέσει σε τραπέζι τους συμπαίκτες του σε ψαροταβέρνα στην Κηφισιά, με αφορμή την επιστροφή του στην αποστολή της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x