Stoiximan Super League

Θα του λείψει μόνο ο... κόσμος με Ολυμπιακό

Η απουσία του κόσμου, λόγω της απαγόρευσης εισόδου απ’ την Πολιτεία, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Πανθρακικού ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό, αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς απρόοπτα.

Έτοιμος να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας είναι ο Πανθρακικός, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του υπό βροχή και με τις γνωστές απουσίες.

Οι Θρακιώτες δούλεψαν όλη την βδομάδα στην τακτική που θα ακολουθήσουν κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ενώ και η τελευταία προπόνηση επικεντρώθηκε εκεί.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού ο Μάνουελ Ρόκα θα στερηθεί τους… γνωστούς Λαδάκη, Σερφά και Ηλιάδη, που απουσιάζουν καιρό.

Αυτό που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, είναι η απουσία του κόσμου -λόγω της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας μετά από εντολή της Πολιτείας- από ένα εκ των πιο εμπορικών ματς της σεζόν, γεγονός που αναμένεται να στερήσει σημαντικά έσοδα απ’ τα ταμεία της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ρομέου, Τζάνης, Σέτι, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Ροτζέριο, Μπάλντα, Ιγκόρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x