Stoiximan Super League

«Θα υπογράψει σύντομα στον ΠΑΟΚ ο Όλσεν»

Ο Όλσεν σύντομα θα ανήκει και τυπικά στον ΠΑΟΚ... Σουηδός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία και σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο».

Βέβαιος ότι ο Όλσεν θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη νέα αγωνιστική σεζόν δήλωσε ο Αντρέας Σάνμπεργκ, ο σουηδός δημοσιογράφος ο οποίος έγραψε για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας τον άσο της Μάλμε.

Ο Σάνμπεργκ μίλησε στον Libero στη Θεσσαλονίκη και υποστήριξε ότι ο τερματοφύλακας της σουηδικής ομάδας έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του ότι έχει συμφωνήσει με την Ελληνική ομάδα και σύντομα θα υπογράψει σε αυτή.

«Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Ολσεν είναι μια ανάσα από την υπογραφή του στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι στις τελικές συζητήσεις με την Μάλμε. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ολσεν έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του και τους έχει πει ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ», τόνισε και συνέχισε:

«Δε μπορώ να ξέρω ποια μέρα ακριβώς θα υπογράψει. Ξέρω ότι αυτές τις ημέρες θα ανακοινωθεί πιθανότατα η συμφωνία. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ που τον πιέζουν και είναι πολύ πιθανό να υπογράψει άμεσα».

Ο Σουηδός δημοσιογράφος μίλησε και για τα χαρακτηριστικά του Όλσεν:

«Τα πήγε πολύ καλά στο σουηδικό πρωτάθλημα, με την Μάλμε κατέκτησε το πρωτάθλημα και τα πήγε πολύ καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γονείς του είναι Δανοί, αλλά γεννήθηκε στη Σουηδία και τον ήθελαν και οι δύο εθνικές ομάδες, αλλά επέλεξε τη Σουηδία. Είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή στη Σουηδία, αφού ο Ίσακσον είναι 33 ετών και ίσως αποσυρθεί μετά το Euro και τότε μπορεί να γίνει ο πρώτος. Ο Φρανκ Άρνεσεν τον ξέρει και από τις δανέζικες ρίζες του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x