Ελλάδα

Κοντονής: «Θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους»

Αισιόδοξος για αποφυγή του Grexit εμφανίστηκε ο Σταύρος Κοντονής, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να κατηγορεί την ΕΠΟ για την στάση της στο νέο νομοσχέδιο.

Προ των ευθυνών της έθεσε την ΕΠΟ ο Σταύρος Κοντονής για την στάση που κράτησε στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο, μιλώντας στο περιθώριο ημερίδας που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με θέμα «Η πρόληψη και αντιμετώπιση της οπαδικής βίας».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε την αισιοδοξία του για αποφυγή του Grexit, αλλά και την δυσφορία του για τα περί του αντιθέτου σενάρια, ενώ ανέφερε πως την Τετάρτη θα υπάρξει απάντηση από τις διεθνείς ομοσπονδίες για το αθλητικό νομοσχέδιο.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε διαπιστώσει ότι Έλληνες παράγοντες έχουν λειτουργήσει και παρεμβαίνουν στις διεθνείς ομοσπονδίες για την αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα ήθελα να σας πω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως αν συμβεί οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση, οι πρώτοι που θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους είναι αυτοί οι κύριοι που πλέον θα συζητούν με την Κυβέρνηση χωρίς τη διεθνή προστασία», είπε, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x