Stoiximan Super League

Θέλει ΑΕΚ και πρωτάθλημα ο Λάζαρος

Εντός της ημέρας αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ. Αποφασισμένος για κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ένωση ο παίκτης.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι η ΑΕΚ και το γεγονός ότι δεν σημειώθηκαν οριστικές εξελίξεις χθες (26/08), παρότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι στην Αθήνα από το μεσημέρι της Παρασκευής, δεν προκαλεί άγχος στους «κιτρινόμαυρους».

Ουσιαστικά, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να υπογράψει. Καταρχάς, πρέπει να βρεθεί λύση με την Ελλάς Βερόνα, καθώς δεν έχει αποδεσμευθεί ακόμη από τον ιταλικό σύλλογο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Ένωση, με την πλευρά της οποίας συναντήθηκε δυο φορές χθες και δεν αναμένεται να κολλήσει εκεί το θέμα. Τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν δύσκολα θα χαλάσουν την πιθανή συμφωνία.

Καθοριστικό ρόλο στο να φουλάρει η ΑΕΚ για τον πρώην παίκτη των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, έπαιξε, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η επαφή που είχε πρόσφατα ο παίκτης με την ηγεσία του συλλόγου, την οποία «κέρδισε» ο παίκτης, δείχνοντας αποφασισμένος να επιστρέψει σε τοπ αγωνιστικό επίπεδο στην Ελλάδα και στο να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα, ύστερα από τον τίτλο με τους «πράσινους» το 2010.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x