Αγγλία

Θέλει άμεσα την ανανέωση του Φελαϊνί ο Μουρίνιο

Το συμβόλαιο του Μαρουάν Φελαϊνί ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει αυτό να ανανεωθεί άμεσα.

Ο Μαρουάν Φελαϊνι θα μπορεί να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους, καθώς το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λήγει τον Ιούνιο το 2018. Αυτήν την εξέλιξη θέλει να προλάβει ο Ζοσέ Μουρίνιο και επιθυμεί άμεση ανανέωση του συμβολαίου του Βέλγου άσου.

Ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων» περνάει καλά στο «Ολντ Τράφορντ», όμως υπάρχει φόβος μήπως προκύψει κάποια μεγάλη πρόταση από την Τουρκία ή την Κίνα και αλλάξει τα δεδομένα, διότι ο Βέλγος γίνεται 30 ετών τον ερχόμενο Νοέμβριο και ίσως "κυνηγήσει" το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Το περασμένο καλοκαίρι η Γαλατάσαραϊ έκανε πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου, με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ να αρνείται, λέγοντας πως η ομάδα είναι διαφορετική χωρίς αυτόν και πως η δουλειά που κάνει στο γήπεδο είναι πιο σημαντική από όσο φαίνεται.

Με τον «Special One» στον πάγκο της αγγλικής ομάδας, ο Φελαϊνί έχει 53 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ έχει αγωνιστεί σε 139 αγώνες και έχει σημειώσει 17 τέρματα. Η μεταγραφή του από την Έβερτον το 2013 κόστισε 32 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x