Stoiximan Super League

Θέλει ανεπηρέαστο ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου

Να αποφορτίσει ψυχολογικά τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επιχειρεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα επιχειρεί να φτιάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το γεγονός πως η ομάδα θα παίξει σε κατάμεστο γήπεδο, όπως και το όνομα του αντιπάλου, έχει δημιουργήσει μία «καυτή» ατμόσφαιρα στις τάξεις των οπαδών, η οποία δεν θέλει ο Ρουμάνος προπονητής να επηρεάσει τους παίκτες του.

Για αυτό τον λόγο δήλωσε τα παρακάτω στη Nova: «Είναι μια κανονική εβδομάδα για εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα, όμως και πάλι παίζουμε για τρεις πόντους. Είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη στη δουλειά μας. Αισθανόμαστε τι συμβαίνει γύρω μας, είδαμε τις ουρές στα εκδοτήρια, ξέρουμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο, όμως όλα αυτά τα αφήνουμε στην άκρη και εστιάζουμε μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι».

Όσον αφορά τις σκέψεις του Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα, στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε τους Πέλκα, Μακ, Λημνιό και Πρίγιοβιτς, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας αναμένεται να είναι οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Σάχοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x