Κύπελλο Ελλάδας

Πρόκριση από σήμερα θέλει ο Παναθηναϊκός

Νίκη με «καθαρό» σκορ είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έναν από τους πλέον σημαντικούς αγώνες της φετινής σεζόν δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, καθώς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (17:15, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από τη στιγμή που η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι πλέον εφικτός στόχος, οι «πράσινοι» θέλουν να παλέψουν για την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου.

Για αυτό τον λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές τους νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τους Αρκάδες και, μάλιστα, με «καθαρό» σκορ, ώστε να μετατραπεί σε τυπική διαδικασία η ρεβάνς των δύο ομάδων.

Ο Εβρίτης τεχνικός δεν υπολογίζει τον Κουρμπέλη, τον οποίο προτίμησε να προφυλάξει από τη στιγμή που προέρχεται από έναν «ύπουλο» μυϊκό τραυματισμό.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ζέκα με τον Ρέις (ή τον Λουντ. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Εμποκού και Βιγιαφάνιες, με τον Κλωναρίδη σε οργανωτικό ρόλο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Πίσπας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Εκτός είναι οι Λέτο, Τελάντερμ, Κουρμπέλης και Μπουμάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x