Ισπανία

Θέλει Αθπιλικουέτα η Μπαρτσελόνα

Τηλεφώνημα απο τη Μπαρτσελόνα δέχτηκε ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα, με σκοπό να είναι αυτός που θα αναλάβει να καλύψει το κενό του Ντάνι Άλβες.

Στη λίστα με τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα είναι ο Αθπιλικουέτα, καθώς στη Βαρκελώνη επιθυμούν να αντικαταστήσουν τον Ντάνι Άλβες με έναν εξίσου ποιοτικό φουλ μπακ.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν συντάξει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που θα αναλάβουν να καλύψουν τη θέση του δεξιού μπακ στη μετά Ντάνι Άλβες εποχή, με τον Αθπιλικουέτα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Στη κορυφή πάντως, βρίσκεται ο Έκτορ Μπεγιερίν της Άρσεναλ, όμως δύσκολα θα μπορέσει να προχωρήσει η περίπτωση του καθώς οι «κανονιέρηδες» αναμένεται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο ως το 2019.

Έτσι, προκρίνεται η περίπτωση του Ισπανού Αθπιλικουέτα που αποτελεί ένα αμυντικό πολυεργαλείο για τα άκρα της άμυνας. Ένας ολοκληρωμένος μπακ που καλύπτει όλη την πλευρά, τόσο την δεξιά όσο και την αριστερή. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός οτι αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας στην Τσέλσι με απόλυτη επιτυχία.

Το συμβόλαιο του 26χρονου λήγει το 2019, ωστόσο έχει φροντίσει να αφήσει ανοικτή την πόρτα για κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x