Stoiximan Super League

Θέλει δουλειά πάρα πολλή η ΑΕΚ

Τις μεγάλες αδυναμίες της ΑΕΚ κατέδειξε το χθεσινό 0-0 με τον Πανιώνιο. Σίγουρος για τη βελτίωση της ομάδας ο Ζοσέ Μοράις μέσα από τη σκληρή δουλειά και τις επιστροφές.

Η ΑΕΚ πέταξε άλλη μία ευκαιρία να ανέβει (έστω και προσωρινά) στην κορυφή της Super League. Μετά το 0-0 απέναντι στον Ηρακλή έμεινε «άσφαιρη» ΚΑΙ κόντρα στον Πανιώνιο παρουσιάζοντας πρόσωπο πολύ μακριά από αυτό που θέλει ο κόσμος της και απαιτεί ο πρωταθλητισμός, με φυσικό επόμενο τις αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα του κοινού.

Οι λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «κιτρινόμαυροι» σπαταλήθηκαν, αλλά ήταν εμφανές πως η «Ένωση» νοσεί σε επίπεδο αυτοματισμών, δημιουργίας και χημείας.

Ο Ζοσέ Μοράις, που πρόλαβε να κάνει μόλις τρεις προπονήσεις από τη στιγμή που ανέλαβε, ασφαλώς και φέρει ελάχιστη ευθύνη. Διαπίστωσε, δε, ο ίδιος πόσο δύσκολη είναι η αποστολή που ανέλαβε, καθώς η ΑΕΚ χρειάζεται πολλή δουλειά και γρήγορα αποτελέσματα για να μη χάσει πρόωρα τη δυνατότητα διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Πορτογάλος προπονητής, πάντως, δήλωσε και χθες πως είναι αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της μέσα από σκληρή δουλειά, την επιστροφή αρκετών πολύτιμων παικτών που απουσίαζαν χθες, ενδεχομένως και μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Αλλαγές με Κέρκυρα και μετά Τούμπα

Το πρόβλημα για τον Ζοσέ Μοράις είναι πως δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του για προπονήσεις. Την Τρίτη η ΑΕΚ υποδέχεται για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ (19:30), σε έναν όμιλο που περιλαμβάνει επίσης Αναγέννηση Καρδίτσας και Λαμία τις οποίες θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας. Είναι δεδομένο πως ο Πορτογάλος προπονητής θα κάνει αρκετές αλλαγές, μιας και την επόμενη Κυριακή υπάρχει το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σε αυτό, πάντως, ο Μοράις μπορεί να υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια των Πατίτο, Γκάλο, Χριστοδουλόπουλου και πιθανώς Βάργκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x