Euro 2016

Θέλει δουλειά στην άμυνα η Γαλλία…

Μια θεαματική επιθετικά και προβληματική αμυντικά Γαλλία νίκησε στο 90’ 3-2 το Καμερούν σε φιλικό που διεξήχθη στο «Μποζουάρ», ενόψει της προετοιμασίας των «τρικολόρ» για την έναρξη του EURO.

Η Γαλλία νίκησε 3-2 σε φιλική αναμέτρηση στη Ναντ το Καμερούν στις καθυστερήσεις, ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας για την έναρξη του EURO που διοργανώνει σε μερικές μέρες στα γήπεδά της, δείχνοντας καλή επιθετικά, όμως με πολλά προβλήματα στην άμυνα, οπότε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα έχει δουλειά στο συγκεκριμένο τομέα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκίνησε με αναπληρωματική ενδεκάδα και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Στο 20’, ο Ματουϊντί έκανε το 1-0, στο 22’ ισοφάρισε ο Αμπουμπακάρ, στο 41’ ο Ζιρού έδωσε προβάδισμα στους «τρικολόρ», ισοφάρισε εκ νέου ο Τσούπο Μότινγκ στο 88’ για να «καθαρίσει» ο Παγέ στο 90’ με καταπληκτική εμφάνιση φάουλ.


Η σύνθεση της Γαλλίας: Γιορίς, Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά, Πογκμπά (63’ Σισοκό), Ντιαρά (46’ Καντέ), Ματουϊντί, Κομάν (77’ Καμπάιγ), Ζιρού (63’ Ζινιάκ), Παγέ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x