Αγγλία

Θέλει Γουέστ Χαμ ο Γουίλσιρ

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να χτυπήσει η Γουέστ Χαμ την πόρτα της Άρσεναλ και τον ερχόμενο Ιανουάριο για τον Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Αρσέν Βενγκέρ.

Η καριέρα του Τζακ Γουίλσιρ έχει πάρει την κατιούσα. Ο Άγγλος μέσος δεν φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ και δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Παρόλα αυτά ο 25χρονος άσος δύσκολα θα μείνει χωρίς ομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει για αυτόν τον Ιανουάριο η Γουέστ Χαμ, με την προοπτική των «σφυριών» να μην τον αφήνει ασυγκίνητο, καθώς θεωρεί πως μπορεί να σώσει την καριέρα του.

Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς είχε ενδιαφερθεί για τον Γουίλσιρ το καλοκαίρι προσφέροντας στους «κανονιέρηδες» ένα ποσό κοντά στα 22,5 εκατομμύρια ευρώ με την μεταγραφή όμως να μην πραγματοποιείται.

Μέχρι στιγμής ο πρώην παίκτης της Μπόρνμουθ έχει αγωνιστεί μόλις 22 λεπτά στον αγώνα των «Λονδρέζων» με την Κολωνία στο Europa League και είναι πιθανό να αγωνιστεί και στο παιχνίδι με την Ντονκάστερ το βράδυ της Τετάρτης για το Λιγκ Καπ.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x