Ιταλία

«Θέλει Ίντερ ο Βιντάλ, αλλά…»

Την επιστροφή του στην Ιταλία με μεταγραφή στην Ίντερ φαίνεται να επιθυμεί ο Αρτούρο Βιντάλ τον Ιανουάριο, με τον παίκτη να είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στη Μπάγερν.

Ο Αρτούρο Βιντάλ δεν είναι ευχαριστημένος από το χρόνο συμμετοχής του στη Μπάγερν Μονάχου μετά τον ερχομό του Γιούπ Χάινκες στην ομάδα και φαίνεται να επιθυμεί να αποχωρήσει την προσεχή μεταγραφική περίοδο, με την Ίντερ να έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο τότε ο Κάρλο Αντσελότι δεν είχε επιτρέψει την πώλησή του.

Η παραμονή, όμως, του Χιλιανού στον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο παιχνίδι με την Σέλτικ, τον έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα, με την Ίντερ να επιστρέφει δυναμικά για την απόκτησή του.

Ωστόσο το γεγονός ότι είναι στα όρια του Financial Fair Play της UEFA, την αναγκάζει να ψάξει να πουλήσει κάποιον παίκτη της. Επικρατέστερος φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το «Tuttosport» ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ωστόσο υπάρχουν αμφιβολίες εάν μπορεί να προσφέρει κάποια ομάδα τα χρήματα που επιθυμεί η Ίντερ, με το γεγονός αυτό να αποτελέσει ενδεχομένως ανασταλτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βιντάλ στους «νερατζούρι».

Επιμέλεια: Σωτήρης Νικητάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x