Αγγλία

Θέλει και η Έβερτον τον Γιούργκεν της...

Προ των πυλών φαίνεται να βρίσκεται η αλλαγή στον πάγκο της Έβερτον, με τον Ίαν Νταρκ να αποκαλύπτει πως ο Γιούργκεν Κλίνσμαν θα αποτελέσει πιθανότατα τον επόμενο προπονητή των «ζαχαρωτών»!

Μέρες μετράει στον πάγκο της Έβερτον ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «ζαχαρωτών» μοιάζει δεδομένη το ερχόμενο καλοκαίρι και η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε η συμπολίτισσα Λίβερπουλ, προσλαμβάνοντας ένα... Γιούργκεν!

Όχι τον Κλοπ, βεβαίως, αλλά τον Κλίνσμαν, για τον οποίο υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της Έβερτον.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο ποδοσφαιρικός σχολιαστής των «BT» και «ESPN», Ίαν Νταρκ, ο οποίος ανέφερε πως υπάρχει έντονη φημολογία στο σύλλογο του Μερσεσάιντ σχετικά με τον Αμερικανό προπονητή.

Ο Κλίνσμαν ασχολείται με την προπονητική από το 2004, έχοντας αναλάβει κατά σειρά την εθνική Γερμανίας (2004-06), την Μπάγερν Μονάχου (2008-09) και την εθνική Αμερικής, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται από το 2011 μέχρι σήμερα.

Διάψευση για Μπιέλσα

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν την Έβερτον να εξετάζει την περίπτωση του Μαρσέλο Μπιέλσα προχώρησε η «Liverpool Echo», με την τοπική εφημερίδα να αναφέρει πως το όλο θέμα ξεκίνησε από τον ίδιο τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος φέρεται να ζήτησε από συμπατριώτες του δημοσιογράφους να «δημιουργήσουν» αυτό το υποτιθέμενο ενδιαφέρον των «ζαχαρωτών»!

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x