Champions League

Θέλει και τους δύο «μαέστρους» ο Βίκτορ

Τον Κώστα Φορτούνη και τον Τσόρι Ντομίνγκες σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο Βίκτορ από την αρχή του αγώνα του Ολυμπιακού στο Ισραήλ. Βασικοί και οι Ντα Κόστα, Καμπιάσο.

Αποφασισμένος να επιστρέψει ο Ολυμπιακός με τη νίκη από το Ισραήλ εμφανίστηκε ο Βίκτορ, ο οποίος προσανατολίζεται να κάνει σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας για τον επαναληπτιό με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ο Ισπανός τεχνικός άλλαξε το σύστημα της ομάδας σε 4-3-2-1, βάζοντας μαζί τον Κώστα Φορτούνη και τον Τσόρι.

Με αυτό τον τρόπο ο 40χρονος προπονητής δείχνει πως ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα της ανάπτυξης που παρατηρήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να ανοίξουν χώρους και να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Από εκεί και πέρα, ο Βίκτορ σκοπεύει να ξεκινήσει τον Ντα Κόστα, παρά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών στο φαληρικό γήπεδο. Τις υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα θα καλύψουν οι Φιγκέιρας, Μποτία και Ντε λα Μπέγια.

Ο Καμπιάσο, όπως είναι γνωστό, αναμένεται να φορέσει φανέλα βασικού μαζί με τους Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη. Και μένει να φανεί αν θα μπει ο Πουλίδο ή θα παραμείνει ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x